Nieuwe LED-verlichting is klaar!!!

22 april 2022


Sinds deze week (20 april 2022) hebben we bij TV de Velmer de oude verlichting vervangen door supermoderne en energiezuinige LED-verlichting op onze tennisbanen!

Tegelijk hiermee is er een lichtmast, die iets korter was en ook aan corrosie te lijden heeft gehad, vervangen. Al met al een fraaie en functioneel waardevolle upgrade van ons park! Het gebruik voor jullie is ongewijzigd gebleven: alles is aangesloten op de reeds aanwezige lichtknoppen in de hal van ons clubhuis/paviljoen.
 
De oude verlichting voldeed niet meer op elke plek van de baan aan de KNLTB normen. Daarbij komt ook nog dat een onevenwichtige lichtspreiding de kans op blessures verhoogt en het tennisplezier ook kan doen verminderen. Uiteraard is het sterk verminderde energieverbruik van deze lampen ook een welkome verbetering. Het zal TV de Velmer een aanzienlijke besparing opleveren op de energierekening!
 
Een mooi bijkomstig voordeel is dat we onze installateur (VDL uit Oss) inmiddels ook als nieuwe sponsor mogen verwelkomen!
 
Dank gaat uit naar André van Schijndel die de realisatie hiervan als onze projectleider heeft begeleid!
 
Wij wensen een ieder nog meer tennisplezier en we ontmoeten jullie graag op ons park!
 
Bestuur T.V. De Velmer
Irene, Annet, Geert, Stefan, Wim

Nieuwscategorieën