Opgeven Najaarscompetitie 2022

18 mei 2022


Beste Velmerleden,

De voorjaarscompetitie is nog in volle gang, maar het is alweer tijd om teams op te geven voor de najaarscompetitie! Deze competitie wordt gespeeld van half september tot half oktober, en telt 5 speeldagen in plaats van de gebruikelijke 7 speeldagen. Meer informatie hierover kan worden gevonden op: KNLTB Najaarscompetitie 2022: van 7 naar 5 speeldagen | Tennis

Teams kunnen zich opgeven door een email te sturen naar [email protected]  of een berichtje naar mij (0648144762) met daarin:

- Teamcaptain

- Teamleden

- Competitiesoort (zie onderaan deze mail)

- Evt voorkeur aanvangstijd. 

Het inschrijfgeld bedraagt 55 euro per team. Inschrijven kan uiterlijk tot woensdag 8 juni

Dan nog een vraagje vanuit mij: we zijn op zoek naar een nieuwe VCL (vereniging competitie leider)! Dus wil jij je graag inzetten voor de club en vind je het leuk om de competitie voor de Velmer te organiseren, stuur mij dan een berichtje! De taken bestaan oa uit de teams inschrijven, ballen bestellen, tegenstanders uitnodigen en zorgen dat alle standen goed ingevuld worden tijdens de competitie. Ook ben je het aanspreekpunt voor competitiespelers. Ik heb het altijd met veel plezier gedaan, maar omdat ik Maren-Kessel ga verlaten draag ik het stokje graag aan een ander over. Ik hoor graag van jullie!

Ik zie de inschrijvingen en reacties graag tegemoet!

Hartelijke groeten,
Manon Brekelmans

[email protected] / [email protected]

Mobiel: 06-48144762

Nieuwscategorieën