Bardienst

Alle leden van De Velmer dienen 2 bardiensten per jaar te draaien, mits men deze heeft afgekocht, wat uiteraard niet de voorkeur heeft van het bestuur. 

Dat bardiensten belangrijk zijn voor extra inkomsten voor de club moge duidelijk zijn, maar daarnaast brengt een bardienst vóór, tijdens en zeker na het spelen gezelligheid met zich mee.

Om je voor een dienst in te schrijven klik je op Mijn Club rechtsbovenaan deze website. Je dient dan in te loggen met je bondsnummer of clublidnummer (maak een selectie) en een wachtwoord. Indien je je wachtwoord bent vergeten, kun je in hetzelfde veld een nieuw wachtwoord aanvragen. 

Wanneer je ingelogd bent klik je op het kopje Diensten, hier kun je de (nog beschikbare) diensten voor jezelf inplannen. Voor vragen hieromtrent kun je terecht bij Paul Oortman.

De taken van de bardienst kan je nalezen in het hieronder vermelde PDF-bestand.

Wil je de bardiensten toch afkopen dan moet dat gebeuren vóór 15 februari van het nieuwe seizoen. Daarna is het niet meer mogelijk en dient men gewoon zijn bardiensten te vervullen. De kosten voor het afkopen zijn €40,- p/j (2 bardiensten) en worden tesamen met het lidmaatschap geind.

Wordt men na 1 mei lid van TV de Velmer dan hoeft men nog maar 1 bardienst te vervullen voor dat seizoen. Afkopen hiervan kost dan €20,-

BARDIENST TAKEN INFO.pdf