Lid worden?

Lid worden

Omdat voor inschrijving als lid van onze vereniging uw handtekening en een digitale pasfoto vereist zijn, is het nog niet mogelijk om via deze website direct in te schrijven als lid van de vereniging. Dit wordt in de toekomst misschien mogelijk.
Tot die tijd verzoeken wij u een e-mail te sturen naar [email protected] waarin u aangeeft dat u of uw zoon/dochter lid wil worden. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een e-mail retour met daarin een overzicht van de gegevens welke wij nodig hebben om u of uw kind aan te melden bij de KNLTB.
 
U kunt ook het inschrijfformulier, wat u via de link onderaan deze pagina kunt downloaden, invullen en incl. pasfoto mailen naar [email protected]  
 
Onze tennisschool biedt potentiële leden geheel vrijblijvend een proefles aan om eens te proeven aan tennis(training). Om te kunnen trainen bij De Velmer dien je wel lid te zijn/worden van TV de Velmer. Op elk moment van het jaar kun je lid worden. 
 
Je kunt er voor kiezen om proeflid te worden of direct lid voor het hele jaar.
 
Als proeflid betaal je 45 euro en kun je onbepekrt vrij tennissen en deelnemen aan verenigingsactiviteiten. Je kunt niet deelnemen aan KNLTB competitiewedstrijden.
 
Daarnaast kun je kiezen om volwaardig lid te worden.
 
Voor nieuwe leden van De Velmer is de contributie à 50% korting*! Zie onderstaand schema voor de bedragen;
 
peildatum pupil/junior is 1 januari
 
* = 50% korting geldt alleen indien een aspirant lid ten minste 36 maanden geen lid is geweest van TV de Velmer
** = sleutel poort/toiletten/kleedkamers: € 30,- (borg, bij inlevering retour)
 
Gezinskorting:  
bij 4 leden 10% per lid
bij 5 leden 20% per lid
bij 6 leden of meer 25% per lid 
alleen geldig als de gezinsleden onder 1 dak wonen en de inning van de contributie van hetzelfde rekeningnummer geschiedt
 
Onderdeel van het (senioren)lidmaatschap is het draaien van 2 bardiensten per jaar, omdat wij gezelligheid naast het sportieve gedeelte erg belangrijk vinden bij TV de Velmer. Wanneer je vanaf 1 mei lid wordt dien je nog 1 bardiensten te draaien. 
Vanaf 2023 is het mogelijk om je bardiensten af te kopen á € 40,- (2x € 20,-) per kalenderjaar. Dit kan eenmalig vóór 15 januari van het lopende jaar middels een mailtje naar [email protected] of [email protected]
 
Wanneer je het leuk vindt om vrijwilliger te worden bij De Velmer dan vernemen wij dat graag van je. Samen zullen we zoeken naar een passende taak, want vele handen maken licht werk.
 
Een lidmaatschap bij De Velmer loopt van 1 januari t/m 31 december, omdat elk nieuw lid ook wordt aangemeld bij de KNLTB.  Opzeggen dient schriftelijk vóór 1 december van het lopende jaar te geschieden via een e-mail naar  [email protected]. Wanneer u tussentijds opzegt, wordt het lidmaatschap pas beëindigd op 31 december van het lopende jaar.

Infoboekje TV de Velmer 2022.pdf Inschrijfformulier TV de Velmer - nov2022.pdf